Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupast

Efter alla
ord

efter alla
meningar

vi delat

är det den sista punkten
som skär djupast

i hjärtat.




Fri vers (Fri form) av Aspskugga
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-15 00:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant
dina ord
känns
talar
2020-07-17

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Precis så kan det vara! En stark innebörd i dessa Dina få ord.
2020-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Aspskugga
Aspskugga