Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längst in i mig

 

Världen cyklar över vattenytan 

i dess skum har hinnor brustit 


Världen som innan den dödade

tryggheten 

 

Du tog oss till ett av stadens hotell

sedan hållit händer 

älskat prövar meningar

som för att testa min inre utveckling 

 

Säljer lägenheten köper hus 

 i annat land. I en soffa läppjar fyra 

vuxna på vinet. Till köket flyr jag från 

den andra kvinnans giftiga karriäristinna

slags tyngd 

              havet lockar 

 

Vi kan inte längre dölja det unika 

men du är sliten. Porträtten lagts på 

hög. Vet inte om jag egentligen tror du 

kan så länge hamnar i onåd 

       
            Matriarkat som patriarkat 

 

Världen cyklar över vattnet 

i dess skum där utveckling satt 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-07-15 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP