Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT MED VINDEN

Gunga gunga

känn dej ett med vinden

känn den smeker ömt 

om kinden

Gunga

se på trädets topp

känn den ro

som hittade din kropp

 

Så gunga gunga

känn dej ett med vinden

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-15 12:22



Bookmark and Share


  Piann VIP
En härlig frihetskänsla i din dikt.
2020-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP