Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om skrivandet oh livet


att dikta

ATt dikta
är lite som att bikta
sig
för dig och dig
och fördig som läser
skriver lite om här och där
och om att vra kär
jag skriver mejäser dan känslorna jäse roch lite där -emellan
inte sälan är samvetet också där

,när det inte passar sig att vara kär.




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-15 12:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Som att föras bakom kulissen, se ljusets återuppståndelse när strålkastarljuset slås på, och blottar både ett och annat, liksom i bikten... Bra tankar om skrivandet!
2020-10-08

  Kungskobran VIP
I diktens autofiktion
lever jag på tron
att sanningen är nära
vilket skulle innebära
att jag minns rätt
om det som skett
men var och en vet
att minnet går bet
på det mesta
för den allra flesta
Med det spelar ingen roll
om dikten är i dur eller moll
bara den är skön att höra
för varje poesiälskares öra


2020-07-15
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP