Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ifred


Frida


"Jag vill vara i frida"
berättade mamma för mig att jag sa
när jag var sisådär fyra år

det är inget jag kommer ihåg
men det sitter fortfarande i mig
att jag behöver vara för mig själv ibland

ifred

Ta en promenad eller cykeltur
upptäcka nya stigar
sätta mig på en avskild plats

andas
njuta av naturen
och omgivningen runtikring mig

fundera
filosofera
föra diskussioner inombords
finna lösningen på problem

helt enkelt umgås med mig själv

Man kan kalla det Fridag
men jag föredrar uttrycket
mitt fyraåriga jag så klurigt myntade:

FRIDA!!!




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-15 16:36



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
underbar är din dikt om frida - TACK!
2020-07-16

  Cikoria Blå VIP
Håller med!
Frida behövs.
2020-07-16
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP