Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CORONAFÄNGELSET

Jag tappar orden
jag tappar rösten

Vet inte vad det är för dag
är det måndag eller torsdag

På tv bara repriser
inte ens solen lyser

Inte en mänsklig varelse jag ser
de både depression och ångest mej ger

Att hitta vaccin är en illusion
hjälper kanske den som inte tappat tron

Jo, nu vet jag det är onsdag i dag
för handlaren kommer med varor tilll jag

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-15 18:37



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Du skildrar min situation bra
2020-11-13

  Piann VIP
Bra skrivet om dessa Coronatider.
När ensamheten tränger sig på.

2020-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP