Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Smaklighets -;lära av Sefarage


Taxen Max (Limerick)

Det var en gång en tax
som hette Max
han älskade lax
men han åt för mycket
slukade hela stycket
fick i sin mage besvär
och mådde sisådär




Bunden vers (Limerick) av Kungskobran VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-15 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP