Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oreceptbart antagande




Hon nosade Doktorn
I skrevet där han satt

Vid middags bordet
och skroderade

Tyckte han såg sjuk ut

Joo det stämde. ..
Han skulle dö snart

Inte mycket att göra
Någonting åt. ..

Men tyckte synd
om honom.

Gick stillsamt tillbaks
Till sin hundkorg

För att sova vidare

Även djurens Miss
Marple behöver

Sin skönhetssömn
Ibland emellanåt!













Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-15 21:12



Bookmark and Share


  i af apa
hundar vet.
2020-07-16

    Lena Staaf VIP
Hundars väderkorn är osvikligt! Vi borde lyssna mer på dem.

2020-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP