Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtidigt

Sotiga steg
in mot klagomuren
rustningen rostar.
Det är lika bra att erkänna
poesi är ett regn
och dropparna är
bokstäver.
Tre stycken
tre resor
en man
en trött
man.




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-07-15 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan