Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vävnad

Vävda nätter
knarrande mörker
och den milda hypnosens sökljus.

Varp och väft
öga mot öga
kropp i kropp.

Väv, väv
liv i liv
slöjor och sagor
skymning och gryning.

Väv famnen full
väv hjärterötter
och svävande ljus
väv tystnad, ekon
och själens sång.
Väv tonen som får allt att vibrera.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-15 22:41



Bookmark and Share


  Maja Ivan
Jag kan se väven framträda medan jag läser din dikt. Så vackert att tänka att den blir till framför oss.
2020-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP