Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan höra och känna

hur hennes hjärta slår riktigt starkt där vi två
tillsammans ligger sked till sked
Och det är då som jag undrar och frågar henne om inte
hon också kan höra och känna av mitt hjärta som har
hjärtklappningar det med
Jo, självklart svarar hon, med ett stort leende
Det är väl självklart att jag just nu känner av din kärlek
eftersom du har blivit alldeles hård där nere

Då svarar jag henne lite blygsamt, med ett lika stort leende
Jag tycker ju om dig så himla mycket, och tycker ju att du
alltid är lika kul att få umgås med
Jo, så jag har det lite svårt just nu att bara kunna lämna
dig helt ifred, nu när vi två bara ligger här tillsammans
sked till sked med besked
Då skrattar hon bara lite gott åt det hela...

Jag kan höra och känna!

Ken Cassel
16/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-07-16 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel