Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid brunnen

Hur vi än väljer att vända och vrida på livet; om vi såväl vände och vred allting upp och ner så består forfarande detta faktum - på jorden är vår vandring tröstlös om vi inte finner Guds spegelbild i det vi gör, i det vi säger och i det vi ser i det mystiska ögonblicket som av nåd blivit oss skänkt.




Övriga genrer av Kallmark
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-07-16 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kallmark
Kallmark