Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppdrag

Vi söker svaren
när natten skaver i madrassen
när tankarna gnisslar outhärdligt
sådan blev vår lott

Jaså, ännu en meningslös vaka
återigen har det ätit sig halvvägs ut
detta ogreppbara
men brännande uppdrag:
att finna motivationen att stanna kvar

Vi lämnar det därhän
vi lämnar det till framtidens nyckfullhet
vi lämnar oss till morgonen




Fri vers av Människohare VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-16 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP