Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad E Hopper


Morgonljus fasad

Till var och en
som vandrar i
okänd terräng

och han med bilder
av morgonljus fasad

Där ljuset spelar
klättrar, bryter in
och bryter av

I ett ödsligt vacum
som sluter in
och skärmar av




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-16 09:39



Bookmark and Share


  Briza media
Snyggt! Bildrik och spännande dikt.
2020-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP