Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV-tankar

 

 

repris på repris

i en oändlig ström

från TV:ns skärm

sån dålig ser-vice

som en dålig mardröm

nu hoppar nån fallskärm 

 

i Coronatider allt stannat upp

inga filmer spelas in

inga serier likaså

gammal skåpmat ger en krupp

sitter och glor på en gammal ruin

samma gamla tablå

 

men varför sitta och gnälla

när man annat kan göra

TV är inte ett måste

man behöver ej skälla

ej heller grannen störa

drick en mugg pås-te

 

men nu jag kom på

fotbollen ju startat har

"mitt" lag ju leder

kan man förstå

så skickliga varje karl

de skall ha all heder




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-16 09:50



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Titta på fotboll eller tv, nja, lika tråkigt he
2020-07-21

  BenGust VIP
Och dragspelet har herrarna gett på båten i favör för mer säljande ting.
Finns det nåt instrument som andas sommar är det bälgaspelsvibbarna.
Vi entusiaster kollar nätet istället.
Så det så.
2020-07-16

    Lena Staaf VIP
TV går mycket bra att vara utan helt och hållet. Jag har inte sett på TV på flera år, jag läser i stället.
2020-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP