Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kändisen

Kändisen

En kändis han e
Reportern Per T
Nog trodde han de
I mörk kostym han kom
I blomsterhandeln inom
Där hälsades han hövligt
Nå’t annat vore bedrövligt
Naturligtvis är jag känd
Och nästan en legend
Så myste en belåten Per T
Så klart att jag är de
Men det var ingen bonus
De trodde han var från Fonus




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 140 gånger
Publicerad 2020-07-16 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar