Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själars ögon

 

 

Lika som

blå  bär

lär vara bra 

för ögonen  ser

emellan  åt

allt

som oftast

det lilla stora




Fri vers av Litchi VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-16 15:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Läppar tiger
Ögon talar"
(Lustans Lakejer)
2020-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP