Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En uppföljare till min Sporlajtsvit 2017-05-28.


Sportlajts del2


Utför för cyklisten
cykeln blev en trampbil

*

Backhopparen hoppade högt
landade i utanförskap

*

Bollen tråcklades in under vingen
men hon med en ängels tålamod

*

Skidåkarn tog sikte på podiet
hamnade på mjölkpallen

*

Publikhavet sjönk
simmaren kom torrskodd

*

Trots konståkerskan tyckte isen var bräcklig
lyckades hon ro hem segern




Fri vers av BenGust VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-16 15:58



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Finurligheter och krumelurer !
2020-07-20

  Elinor Sörensson VIP
Finurlig ordkonst
2020-07-16

    Lena Staaf VIP
Roliga associationer!
2020-07-16

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Fyndigt! Kul!
2020-07-16
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP