Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

befrielse


instängd i en fjärilsbur
blommar jag
- hur?

fjärilsvännen viskar i mitt blodomlopp;
du är vacker

viskleken väcker
vi befrias från kläder -ingen bur mer
.... tur


första strofen är ett minne blott

nektarfesten rusar gott



en rusning i det blå som

du älskar att se på




Fri vers (Fri form) av KarolinaD
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-16 20:15



Bookmark and Share


  petter rost
Oj vilken diktpärla! Ett lekfullt, lite gäckande språk av originella, liksom "handgjorda" bilder och finurliga ordbyggen – samtidigt, i sin skirhet, så rasande kroppsligt närvarande. Poesi som svävar och fräser på samma gång!
2020-07-20
  > Nästa text
< Föregående

KarolinaD
KarolinaD