Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRETAGSHEDER

Det gäller va snabb i vändningarna,
om man ska hinna svara de som alltid
söker besvara hedern med en ny lögn,
så de inte tar över hela företaget,
och gör om det till nåt annat.

De blir till en vana och man känner
igen förklaringarnas bortförklarings-
retorik,bland feta lögner och magra
sanningar,så ska man fråga efter salt,
är det bäst fråga efter socker.


*







Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2020-07-18 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP