Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick 16 juli


DET VAR EN DAM IFRÅN TROSA
SOM GÄRNA VILLE STROSA
HON LUNKA OCH LUNKA
SÅ HJÄRTAT DET DUNKA
TILL SIST SÅ FICK HON GOSA...

Bohemen i högsommaren




Bunden vers (Limerick) av bohemen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-16 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP