Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det inte bliva du

 

Gatan stryker sig enfaldigt 

intill dess lyktstolpe. Har 

varit här förut. Världen. Din 

vardag. Hur tristess ser 

ut. Akademiker väver sina 

dukar rädslor är  er värld. 

ovanligheten i att verklig kärlek 

styr vanligare egot, bråttom 

tid rinna iväg. 

äktenskapet byggas för att 

drömmar slogs itu barnen födas 

för att barn det är jag värd. 

Min största rädsla känner nog dess 

grund om du får för dig. Boka in dig.

För dig till mitt rum. 

Sitter inte längre på klippor  delar 

ljumt vår skuld 

 

blivit något större bakom oss är strid

 

 

min största rädsla. Känner nog dess grund. 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-17 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP