Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juli?

Ensam ensamhet
bara jag
Bokstavligen
-själv en skälvande arla stund
(inte ens tidningsbudljud)
Det är också juli
(som Riksdagen glömmer för sitt höga nöjes skull)
Och pandemin ja
Den glömde JAG
Hur?
Har alla, allt, dött?
Varför, som Sartre frågade, skriva då?




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-17 04:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"sk8 4 urself" som någon en gång sa

skriv för tid själv!

skriv en historia som blir sann sen!

hur tror du shiva mår va?
styr över hela universum...
det han skriver
blir sanning i 1000 år!
2020-07-17

  angela Täubert fd Jansson VIP
Men vi poeter är inte döda...vi finns här och läser.
2020-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP