Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversation

Nu när du är bortrest
Pratar jag med dig inne i huvudet

En ständig dialog
En vänlig konversation
All min vakna tid

Du är ytterst ointresserad
Av mina otympliga beställningssystem
På jobbet




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-17 08:25



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Så sköna rader. Vardagliga. Humoristiska. Obesvarade.
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP