Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flortunt

Det rister till
i grönskande
snår

När genom
allt vackert
en rysning går

Som får
sommarens
skira flor
att blekna

En tanke om
förgänglighet

Om allt det
vi borde veta
men inte vet

Och kanske
aldrig får veta













Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-17 09:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så är det. Outgrundliga äro herrens vägar
2020-07-17

  bibbi ahrnstedt
Fint diktat, ja vi får njuta ordentligt nu av sommaren
Ja varför får vi inget veta om förgängligheten?
2020-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP