Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att ta en paus!

 

 

Tar en paus från skrivandet och samlar nya krafter. Kan behöva en liten semester från skrivandet. Osäkert när jag återkommer med nya alster.

 

Ha en fin sommar alla poeter! :-)




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-17 10:15



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Vårda batterierna nu, kom tillbaks fulladdad!
2020-07-21

  Magica VIP
Ibland kan vi alla behöva en paus. Ha en fin sommar du med! :)
2020-07-19

  Mats Edin VIP
Ha det:)
2020-07-18

    Lena Staaf VIP
Ha det så bra i sommarvärmen! Ser fram emot nya fina texter så småningom.
2020-07-17

  bibbi ahrnstedt
Lycka till med vad du ska företa dig
2020-07-17

  Kungskobran VIP
Ha det så bra, vi kommer sakna dig.
2020-07-17

  Cikoria Blå VIP
Hoppas du får en fin sommar och att du kommer tillbaka med många fina texter.
2020-07-17

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig en skön och avkopplande tid.
Tack för fin hälsning.
2020-07-17

  angela Täubert fd Jansson VIP
Det gör du rätt i. Att bara få finnas och njuta av allt under sommardagarna är ny energi. Ha det gott
2020-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP