Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå i ledband del 2.

Jag bor fortfarande kvar i min koja i hundgården.
För att jag inte ska vara hungrig så kommer det
hit någon sk människa ifrån Anti-Socialatjänsten
och ger mig sk mat som består av något smaklöst
billigt foder, som jag är ganska trött på. En skål
med vatten ingår visst också.

Idag hörde jag på ett halvt öra att jag skulle
flytta till någon.... jag skulle placeras hos någon
jag inte känner ... Det känns som att jag vill
rymma ... ut i det fria någonstans där jag bara
kan få vara en liten hund.

Drömma kan man ju få göra .... och hoppas
på dagen då det sker....




Fri vers (Fri form) av Carmen Sjögren
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-17 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carmen Sjögren