Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fick ordet kupol att spinna vidare på...


Kupol

mångfacetterad kupol
ljus från tusen ögon
ligger hon och vaknar
av regnbågsstrålar

hettan mjukgör
tankar förut glömda
undangömda

geodetisk
sfärisk area
planetarium
utsikt till rymden
stjärnfall och kometsvans

hon äger allt
är ett med universum
sträcker ut sin mjuka kropp
bröst som Taj Mahal

ett Edens projekt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-17 12:32



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
får mig att tänka på natten ovanför cooper i början av twin peaks the return.
2020-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP