Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagspoesi igen och igen och igen och igen

vaknar tidigt
tar en promenad
lyssnar på spansk prog
tittar mig runt omkring
livet är härligt
jag tror jag lägger mig och blundar
tittar ut genom fönstret
ser dig sitta där och sola




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-17 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP