Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett avlägset land/i en främmande stad


I ett avlägset land
i en främmande stad

Syns vår vandrare gå
längs en strandpromenad

Invid ett azurblått hav
som hans blick för alltid
ska färgas av

Han kommer att söka det
gång på gång

Ett fräsande, glittrande svall

Ett brusande böljande hav

På väg in mot en kust
i ett avlägset land
nära en främmande stad




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-17 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP