Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text FabelLimerick 51 : Fladdermus i München. En Caravell var förstås en fartygstyp, ett segelfartyg med flera master. Sedan en flygplanstyp, för frakt o passagerare.


Kritik på en text (2459) text på rim




Lustig som en smakande karamell,
tänk vilken i ens käft smäll,
en del upplevelser sitter likt en prilla,
andra gör envar mående som illa,
men kärleken till att 'göra' liknar Cara vell...



(17 07 2020.)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-11-28 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP