Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag av alla dagar på stranden

 

Byxorna fulla av sten. På 

stranden drog han en flicka 

i flätan. 

 

Igår hoppade hans hjärta 

äntligen rätt. Det var hans

fjärde elkonventering. En 

smörgås efteråt. Nu kan han 

på allvar leka med sin dotter. 

 

Hon hade talat lite kort med 

han däruppe. Värd. Det var 

han allt ändå. 

Så skimrande var aldrig havet 

sjöng hon för alla på stranden. 

Inte en ton falsk. 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-17 22:05



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Den här blev kort och snärtigare. "Inte en ton falsk". Bra med hjärtat på rätta stället !
2020-07-18
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP