Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underifrån

 

knullar knullar så att tårkanalen 

vattnas jorden skakar det är stilla 

lika stilla har vi aldrig legat 

 

         barn av jord 

 

Knullar knullar för att något spränger 

spränger som om alltet ville något 

något med oss 

 

          barn av jord 

 

tiden flyter borgerlighetens gränser 

kärleken blir satt vid vägens kant 

 

knullar gör vi trots det tanken knullar

Älskog verklig är hur liv ska va 

 

  Intellekt på intellekt takt och prövning 

 

i en bild kan blicken ständigt fasta 

 

    som om i djupet vore barn 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-18 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP