Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnvittring

På svampletartur

Finner bara björnspillning

Hårt bankar hjärtat




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-18 11:02



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Spännande minimalism.
2020-07-22

  Solweig Jansson VIP
Du lyckas få mitt hjärta att banka också ! Fin haiku !
2020-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP