Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fruntimmersveckan


Revansch


Kommande vecka tar vi revansch
då äntligen är det fruntimrens chans
att välja hur vi vill spendera vår dag
med sysslor av olika slag

Sara den klara och underbara
till höga kusten ämnar hon fara

Margareta den kloka konkreta
ska cykla till havet att meta

Johanna vill ej hemma stanna
och laga sin mans pyttipanna

Magdalena till synes den lena
i solstolen vill sola bena

Emma ej heller blir hemma
idag får ju hon det bestämma

Kristina den fina
vars namn jag bär
ska äta tårta med blandade bär

Så; Fredrik och Jakob;
det vilar på er
att ni mera frihet åt fruntimren ger

om inte så tar vi själva revansch
och tar för oss

lite till mans








Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-07-18 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP