Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsorg


Svävar
skyddar
landar
på min
axel

Hon vars
omsorger
berör

även idag







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-18 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP