Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra livet värt att leva

Jag såg i ett majmolns reva
ett darrande stänk av gull
Och livet är värt att leva
för bara en stjärnas skull

Vi går under skyar som pressa
och gräver i jord och i grus
Vi glömmer att över vår hjässa
står eviga strålande ljus

Du mullvad i grå labyrinter
som skyggar för stjärnornas glans
Snart töar din eviga vinter
och spirar en vår någonstans




Bunden vers av Arenaramus
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-18 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus