Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNSKLIG TRIUMF

Ju längre en människa lev,desto mer skit
har hon samla på sig,som hon undan för
undan passa på så fort tillfälle ges,över-
föra på andra,
och om det någonsin funnits några gudar,
så har de givit upp hoppet om mänsklig-
hetens ärbarhet,för länge sedan.


*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2020-07-18 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP