Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan till havet

Resan
utmed
kusten

Havsbandet
lockar

Eftermiddagen
stillar sig

Tillbakalutad
på verandan
med ansiktet
mot solen

Med en längtan
till havet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2020-07-18 15:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det finns ingen koppling mellan poster va?
2020-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP