Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg på jorden


Snart
snart ska det hända
mina fötter ska landa
på golvet

Snart
snart ska det hända
mina fötter ska vandra
på marken

Snart
snart ska det hända
mina avtryck på jorden
i världen

Snart
snart ska det hända
mina steg, flera tusen
ska vandra

Snart
snart ska det hända
mina steg, räknas in
bland dom andra




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-18 16:06



Bookmark and Share


  AKT VIP
Tänkvärt. Gillas!
2020-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP