Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av höst

Alla minnen är utan skuld
denna dy, dessa andetag av vatten
sommaren som avmätt pågår bakom ladan

betraktar plötsligt våra naglar
små och egna, höstsolsbleka
nyss planterade i köttet

gav vi allt vi hade sparat
i gengäld för en enda kyss
våra plötsliga kroppar




Fri vers av Grävling
Läst 163 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-07-18 18:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ett sorgset fa4väl till sommaren och kanske till livet.
2020-07-19

  Ulf Carlsson VIP
Sensuella och vemodiga strofer om livets korthet.
2020-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling