Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hagia Sofia

När ni hör
för sent
lilla hjärtat
i sista slag

Slår er mer
en ängel
vårt lill arv
våldfört

Konstantin
ser ner
döpt av gud
så berövad




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-07-18 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig