Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pippi på rymmen.

Men lilla Pippi, är det verkligen så smart att vara på rymmen då?
Kling och klang kommer ikapp någon gång, underskatta inte deras klantiga förmåga av att fånga tjyvar.
Pippi må ha snott en bil som kan flyga med Karlssons- kalasklister, men flyg du fula fluga flyg, dom kommer ikapp fortare än du tror.

Kling och klang var visst klantigare än man trott,
Pippi lyckades ännu en gång finta.
Men nu har konstaplarna beredskap av landets invånare, ett blandat nätverk med den ena och andra. Så lilla lilla Pippi, du kommer inte undan, fortsätt du fula fluga flyg, ”still out still killin”. Inte så länge till, din tid är snart kommen, du är inte längre King.

Som herr Åkerström sa ” tramp tramp
tramp å gå å trampa.. ”

S.Turesson




Prosa av S.Turesson
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-18 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson