Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor

 

när hjärtat gör ont

brinnner mitt sinne

alla dessa känslor

så jävla nära

upp i huvudet

ner i magen

som taggtråd

att känna känslor

fan hur gör man

för att passa in




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-19 00:00



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Känslor, som är det finaste som finns. och visst gör de så att det ibland gör väldigt ont. Men utan dem skulle vi inte vara människor. Tänk på dessa ynkliga varelser som trampar ner dig och får dig att tro att du inte duger. De har inga känslor. De är tomma och har ingenting att erbjuda världen. Därför är de väldigt avundsjuka på dig som har det. Du vet vem du är och vad du vill. Du vill leva i ljuset och det är där du hör hemma. Du hör hemma bland kännande, tänkande och skapande människor. Där passar du utmärkt och det har du alltid gjort.
2020-07-20

  Magica VIP
Berörande och stark text.
Kanske man mår bättre bara om man är just den man är, utan att försöka passa in i nån flock eller vara som man tror andra vill. Passar det inte andra så kan de dra! Så jag ser det.
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP