Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Who wants too know my name , if I`ll promise that!?

-Promise you`ll never leave me!
Promise you`ll leave me!
Promise me same same!
Promise me promiscuity!
Promise me uncertainty.

-Promise too be my adventure.
Sometimes.
Always.

-I haven`t decided yet.
You`re not promiscuos,
it`s my mind that is!
And I`m the ; Caregiver, of love;
Or false affection!




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-19 04:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Löften är till för att hållas, håll med om det:?
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim