Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem eller vad som får skiten, och orsakar den.


Varför ska gallan få all skit?

Spy galla.
Händer de flesta som spyr, om inte alla!?
Spy galla, även ett uttryck över; Att inte vara finkänslig med språket, rentav vara aggressiv!

Men om kaffe orsakar...
Galla?
Att kroppen psykiskt och fysiskt....,
;Spyr galla?

Eller är kaffe snarare; Att vara eller icke-vara...;
Orsaken till gallan (lidandet),
eller..., nöjet?

Och varför ska gallan få all skit?

Detta viktiga organ!




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-19 04:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I mitt fall försvann gallan. Doktorn hjälpte mig på traven. Med hjälp av diverse snitt, snitsigt gjort så vet jag inte av någon galla mer.
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim