Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inkapabelt.

Kaffe-fast.
Kaffe-rast.
Sitter fast i landet, tillståndet...,
att vara på sittande fot, och att faktiskt göra!
Jag kan väl Väl, beskriva det som;
Ordet Ibland!
Det är den tid och det tillstånd jag befinner mig i.
Vad som är nu...?,
; Handlingsförlamad...!
Emellan tillståndet; Att måste göra Det, och inte!
Men Jag Måste!
Alltså vinner handlingen, över förnuftet, som just nu är ; inkapabelt!




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-19 04:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet är ibland fyllt av måsten som måste bemästras.
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim