Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, hon


Jag upptäckte
en vän i dig

En gång sträckte du ut handen
och jag tog den

Jag öppnade mitt hjärta
du såg och vårdade det ömt


Du gick där borta allena
tänkte att saker var som de var

En dag så stod hon bara där
frågade om vägen


Vägen är här, sa du
och från den dagen

Vek ni inte
från varandras sida









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-19 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP