Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör vi när solen inte lyser ,när det är vindstilla när kärnkraftverken och reservkraftverken är avstängda och alla skall köra elbil. Jo jag vet , man fastnar i hissen


Jag är en liten miljöpartist

Jag är en liten miljöpartist, ha ha
för mig lyser solen alltid vareviga da
det blåser ständigt och jämt
allt annat är ett skämt




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-19 12:18



Bookmark and Share


  Niliboy
Jaså du gillar solen, det är skönt när det mulnar!
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP