Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fairy Falls beläget vid Columbia river, Oregon, USA


Vattenfallet vid Fairy Falls


Nedanför

Fairy Falls

sexmetriga

silverkaskader

i mjukt fallande

trappstegsskala

från klipphylla

till klipphylla

i lummighetssvalt

landskap av

ormbunkar och

droppsänkarmossor

får jag tankevila




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-19 13:32



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Låter som en ljuvlig plats att vara på !
2020-07-20

  Elinor Sörensson VIP
Hör vattnet falla från klipphylla till
klipphylla mellan orden.

Lummighetssvalt. Snyggt.
2020-07-20

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Sköna ord! Naturen kan ge en välbehövlig vila och återhämtning.
2020-07-19

    Lena Staaf VIP
Det är något ursprungligt hos oss som gör att vi kan vila i tanken i närheten av vatten. Särskilt när vattnet bjuder oss skönhet i någon formation. Vattnets rörelse - tankens lugn.
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP